Vacatures

Jouw carrière zou hier kunnen beginnen...

Wat kan Holland Places bieden?

Holland Places is een jong en ambitieus privé vastgoedbeheerbedrijf dat snel is gegroeid in de afgelopen 10 jaar door een doorgaand succes in het verhuren van appartementen in verschillende vormen in Amsterdam. Omdat onze vastgoedportfolio constant groeit, zijn we constant op zoek naar nieuwe geschikte personen om onze team uit te breiden. We zoeken verantwoordelijke mensen die bereid zijn hun tijd en aandacht in de verdere groei van ons bedrijf te steken. De ambitie en groei van dit bedrijf zijn erg uitdagend. We weten dat een bedrijf slechts zo goed is als diens teamleden zijn, en wij willen diegenen belonen die zich persoonlijk wil ontwikkelen samen met ons. Als een van onze beschikbare functies interessant is, solliciteer dan door je CV en motivatiebrief te uploaden op onze contact-pagina.

Vind een baan

De tijd wordt gewoonlijk gewaardeerd op een gegeven moment door geld . De kwaliteit wordt gewaardeerd door de ervaring en accurate communicatie.

    Als u niet beschikt over een actuele positie die overeenkomt met uw ervaring te vinden , stuur dan je CV naar ons via info@hollandplaces.com . Als we een positie te plaatsen die overeenkomen met uw vaardigheden die je kan onmiddellijk worden gemeld via e-mail .