Wat wij doen

New------1---hollandplaces-prijs-optimalisatie

Prijsoptimalisatie

Voor onze klanten ontwikkelen wij een tailormade marketingstrategie en productverbeteringsproces. Aanpassingen binnen het pand, styling, fotografie: wij helpen u de woning zodanig inrichten dat de optimale prijs kan worden gevraagd. Door onze aanpak bieden we klanten een verrassende en winstgevende manier om hun vastgoed optimaal te laten renderen.

Beheer

Het beheer van uw vastgoed wordt volledig verzorgd door specialisten van Holland Places. Niet alleen bieden wij gegarandeerde huur, maar wij zorgen daarnaast ook voor de benodigde reparaties en onderhoud. Daarnaast doen wij alle inspecties, bezichtigingen, screening van huurders, reserveringen, klachtenafhandeling en beveiliging. Kortom: Wij nemen u alle zorgen uit handen en u heeft geen omkijken meer naar uw investering.

New-----2----holland-places----beheer
New-----3----hollandplaces-admin

Administratie

Holland Places neemt u alle administratie uit handen: van de maandelijkse huurincasso tot aan het opnemen van de meterstanden en het nutsverbruik. Ook administreren wij jaarlijkse huurverhogingen, creditcard-autorisatie en waarborgbeheer. Van de administratie maken wij een online rekeningoverzicht, zodat alle betrokken partijen de kosten kunnen verifiëren.
Ons web-portaal biedt aan de hand van uw persoonlijke inlogcode 24/7 inzicht in de administratie van uw pand. Ook hebt u toegang tot de actuele lopende rekeningen.

Bescherming

Wij bieden onze klanten bescherming en huurgarantie. Bij Holland Places heeft u nooit leegstand, en draait u nooit op voor diefstal of incidentele beschadigingen. Wij zijn dé ervaren specialist in beheren en handhaving, en alles wat daarbij komt kijken. Holland Places is de beste huismeester: door de gegarandeerde huur zorgen wij voor het continu onderhouden en optimaliseren van de woning. Onze woningen zijn ons visitekaartje.

New-----4----holland-places----regelgeving
New-----5----holland-places----regelgeving

Regelgeving

Regelgeving in de huurmarkt is veelomvattend en wijzigt frequent. Holland Places is betrokken en deskundig. Wij zijn niet alleen specialist op het gebied van brandveiligheid, maar wij zijn ook op de hoogte van alle vergunningsaanvragen, btw-verplichtingen en lokale bestemmingsplannen.
De juridische en fiscale ondersteuning van Holland Places maken voor u het pakket compleet: vragen over verzekeringen en fiscale vraagstukken brengen wij onder bij onze in-house specialisten.

Persoonlijke service

Wij gaan graag met u in gesprek over uw vastgoed, want een gedegen advies is maatwerk. Bij Holland Places kunt u terecht met al uw vragen over verhuur, belasting, verzekering of onderhoud. Onze adviseurs staan klaar om u een lange-termijn of onderhoudsadvies te geven, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en situatie.
Vanzelfsprekend kunt u hier ook terecht voor vragen over betaling van uw rekeningen, en bieden wij eigenaren ook de service van post- en sleutelbeheer, tot aan eventuele verkoop van de woning.

New-----6------hollandplaces-advies